Smarrig lördag

Den här dagen har varit full av härliga smakupplevelser. Hör bara:

Singoalla lakrits: Lite udda smak, men riktigt goda. Lakritsen smakade typ som sånt sötlaktritsströssel som man har på mjukglass.
 



Anitas tunnbröd: En norrbottninsk specialitet tror jag det är. Mycket gott var det i alla fall. Smakrikt.




Nybakade bullar: Gjorde en halv sats av mammas "enkla wienerbröd". Kalljästa bullar som verkligen är enkla att göra.




Potatisgratäng, lövbiff, bearnaisesås och haricot verts: Svärmor talade vid ett tillfälle om hur jag ska göra för att få potatisgratängen sådär krämig och god som hon får den. Man ska röra om i gratängen några gånger under tiden den är i ugnen.

Och nu sitter jag och mumsar på schweizernöt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0